About Me

My photo
bbyuse for short . im cool :) This is my blog so get out from here if u HATE it . TYSM :) im a ordinary girl and a BEUTIFUL one too :)

Sunday, 11 December 2011

lama x update ;)

SALAM ;) 

ha.. bbyuse kini kembali untuk mengisi ruang blogger nya ;) 
tweet tweet 

acctually sy x sngka yg blog saya rupnya bertmbah "follower" .
ingatkan x pndai bertmbh2 sudah .. hope those yg follow tu cnfm2 la follow aa..
jgn tlmpau nak kejar follower tu sgt. .okey ;) 


okey .now let start story  begin ;) 
yuse nak entry pasal my baby sudah pulangg dan ada sudah ada di sabah :D 
tweet tweet . happy ba syaa.. kw pikirr :D 
okey .start dari dea balik yuse slalu get ready masakan makanan untuk dea
first day c baby smpai .terus malam tu dea dtg rumah jumpa family yuse .;) 
happy okey .! betul la time tu x sngka dea dtg rumah .:D 


malam tu ja kami kluar p makan roti caanaii .
tweet tweet
baby makan smpai dua roti kosong :D 
lalalaalla
sdh tu .time nak balik .air kami x habis .sbb nescafe dea "pahit" holick yuse pla "manisss"
mcm mw minum ? then mamak tu pun tnya knpa x hbis minum .
c baby pun teruzz cakap la .
chennnnngggg ...mamak tu teruz pgil dea punya pembuat air.haha
nasib x d marahnya.
yuse pun da tkut time tu :( 


after ja dri sna.kami teruzz pulang .jam pun sdh jam 10 :D 
dea dtg rmh pun dri jam 8 lebih mcm tu .
jam 9 lbh kmi jln dri rmh. 
mother yuse pun hariran kami balik awal :D 
mw d buat apa lg kan .
sdh lewat.ndakn mw mengayau lg.
klw KK teapa juga .
JOKE .HAHA


okey.begtu la berikutan harinya.
kami just jmpa 2 times for a week .
bgs kan kmi :D 
frday tu p kk tgk "TWILGHT BREAKING DAWN"
bestjugala.dpt tgk sama2 .dri fz smpai skrg punya twilght breaking dawn :) 

okey .then on this week . last saturday. ( 10 dec 2011 ) 
kami tgk ombak rindu .
sgt la lucu kami tgk wyg tu
x da sedih nya .
lol kan ":) 



( pic ney time otw p parking kat suria nasib x sesat  )




haha
and yesterday .
i made nasi ayam for him ;) 
his fav 1 :D 
Unfortunately   baby x dpt dtg rumh mkan together with me and family.
sbb no car ba .lgpun d rmh kreta dua2 kena gna.
so how to pick baby ? 
then baby pun kena tggu uncle dea plg dri kedai bru dpt gna kreta 
so sad rite :( 
apa2pun .janji baby dpt dtg .
dan makan nasi ayam 
syaa bekalkan dea nasi ayam 
dea bawa plg rmh dea la makn :D
x ada masalah pun kan ;) 
hope after this yuse akan sentiasa masak kan untuk dea ;) 
and gmbr tu semua time last saturday k .
time frday 2 dec 2011 kami x ada ambil gmbr pun :D

okey .
yuse rasa sdh hbis nak crta pasal ney semua
mayb nxt time lg yuse update kayyy ;) 
i miss you alls so much 
muahx 


xoxo 

No comments:

Post a Comment