About Me

My photo
bbyuse for short . im cool :) This is my blog so get out from here if u HATE it . TYSM :) im a ordinary girl and a BEUTIFUL one too :)

Tuesday, 27 September 2011

alhamdulilah mumy selesai da buat angiogram :)

SALAM ...
hai semua. korang apa khabar ? hehe. entry ney kali.. yg yuse nak share ..  mumy sudh selesai buat angiogram . syukur kehadrat ilahi :) hari rabu mumy da kena admit kat hosptal queen elizabth 2 .yg kat damai tu :) hmp .agak jauh la juga if ulang balik papar ke damai .tp for mumy .kami semua okey ja :D 
Jam 2 petang mumy da start kena admit. hmp .berdebar juga kami semua . takut tu ada juga . dady balik2 tenangkan hati mumy , tp kami tawu . mumy pasti takut punya . 
mumy kan penakut. even ney bukan kali pertama mumy buat...rasa takut tu pasti ada :( 

Hari jumaat . jam 8 pagi . mumy start buat angio. :( muka mumy sgt la lesuh pada masa tu .ketakutan ..
first mumy buat angio hri tu . okey da. 
tp pada jam 4 ptg. pakar cakap .ada 1 lg saluran mumy masih block . maksd nya .saluran darah mumy 1 lg masih block .dorang ta brani buat pada hari tu .sbb drg belum bincang dengan mumy and familyy . lagipun .drg ada juga takut klau2 tertembak 1 ballon kat jntung mumy .
so better bincg dluan kan .after da bincg semua. kami semua pun bersetuju untuk mumy buat angio lg. 
biar 1 kali sakit. kan :) 

So on satuday . mumy kena buat la angio for second time .. studay tu ,saya smpat sent mumy smpai icu . tmpat buat angio tuu :) wajah mumy lg berseri pada hri tu :) so yuse rasa. mumy memng akan okey da. 
dan akhir nya jam 10.30 mumy da kembali ke wad . :) dan syukur alhamdulilah .okey pun mamy :) ))) 
gembira nya kami . 

bila dengar pengalaman mumy kena tebuk tu .ngilu jga kami dengarr. hhe .kena bius dkt paha ja .. mumy nampk darah nya melancit kluar. haha. tp syukur teda apa2.. :) hri sbtu mumy da kluar. :) yeah.dan kami terus check in kat promonade :) sebb sundy my beloved ayie ( anty, mumy pnya sister ) nak pulng da blik kat TENOM .thnx sebb tlg jga mumy , so .studay kmi tidur kat sana .mkn mlm nasi briyani kat center.then bli brg2 minuman smua. haha. ada bnda lucu kami buat kat hotel tu .olh kerana yuse sgt lapr .dan ada kit kat dalm peti sejuk htel tu.yuse mkan jaa. :D t ganti la balik . skalinya  p cri .teda lg plastick kit kat mcm kat hotel tu .ggaga. padan muka ~! ..  tp kmi bli ja. dan mumy sgt la pnjng akal nya.dea balut plstic kit kat tu mnjdi asal . ntah la.ta bley nak mention sgt cara nya .. biar kamiorng ja yg tawu :D
after plg dri makn .kmi beli cake ,pie kat promonde. yummy . my fav 1 :D akan bertmbh gemuk lg c babyuse ney :)  nnti yuse share gmbrstart dri mumy admit smpai la kluar dan berjalan2 :D 
then sehrian dhtell best la jga. bring2..ada jga perang dingin with c baby :( 











- SUNDAY - mumy p bfst dengn ayie. .. yuse dan cece pula masih membuai mimpi yg sgt indah . HAHA. belum bangun la ~!  bgn2 jam 10 pg. hhi .mandi2.check out . p srapan kat gaya street .terbaik wok laksa srwaknya :D . nak makan kat sana. kena berbaris :D  .jln2 kat gaya street .then antr ayie p terminal .then kami pun plg la papar :) 

-Conclusion - mumy sihat juga . dan coming soon nak bincang pasal opretion mumy . so hopefully semua will be fine. and THANKS sgt kat keluarga terdkt , kwn mumy , kwn yuse , org yuse syg ( afiqnasir ) dengan doa korang semua . mumy berjaya buat angiogram :) terima kasih semua :) 


No comments:

Post a Comment