About Me

My photo
bbyuse for short . im cool :) This is my blog so get out from here if u HATE it . TYSM :) im a ordinary girl and a BEUTIFUL one too :)

Thursday, 29 September 2011

sedih nya begg kuu R--- :(

SALAM


♫ I love you like a love song baby I love you like a love song baby  I love you like a love song  baby.. 
berlagu pula yuse . hhe.. 
haii semua. salam yuse bagi kat atas tu jgn lupa jawab tawuu .kalauu taa. DOSAAA :D 
okey .today yuse nak share 2 entry . :) 
first . yuse nak share . yuse geram sangat kenapa link "garisan music:" teda lagu  " adele : set the fire : ? kenpa teda lagu selena gomez : love like a love song ? knpa teda lagu pash feat adelia : penghujung cinta ? " hmp .geram sangat2 la. 
tapi ta apalah  . ta juga penting sangat . .hehe
HAH ~! ney yg paling penting yuse nak share ~! 
sangat sedih . 
sangat kecewa .
sangat marah
sangat geram.
ta sangka riwayat nya telah tiba :( 
( bunyi macam serius ka  ? haha  ~ ) 
relax okey . 
acct . yuse nak share pasal beg  pakaian ROXY yuse da HANCUR ~! 
huhu .
yuse sedih .. pasal beg tu da hancur.bley juga pakai masih . tp lambangnya da musnah . ~! 
yuse kecewa sebab . beg tu baru ja yuse beli time shopping bulan puasa tu . :( 
yuse marah .sebab beg tu yuse sayang sgt .kesana kemari yuse pakai .sebab dia slesa .
sesuai untuk bawa kemana2 ja .:(
dan beg tu MUSNAH d tangan yuse ~! 
sdhlah baru beli . hmp .,ta sangka riwayat da tiba
yuse kecewa sebabb ..... yuse basuh beg tu ~! HAHAA ~! 
yuse masuk kan ke dalam mesin basuh . 
mana la yuse tawu beg tu nda  bley masuk dalam mesin :( 
klw la yuse check awal2 term kat beg tu .
ta la jadi begini .haha ~! 
bila ingat balik . 
lucu pun ada, ahaha
sebab dari zaman tingkatan 4 lagi .
beg , kasut yuse kotor, 
jangan mimpi la yuse mw berus kasut yuse tu, ahah
betapa pemalas nya yuse kan :D 
okey . yuse nak share pic beg yuse yg da musnah tu 
korang mesti ketawakan kan  ?: (
ahha
bye bye 
love babyuse :) 







No comments:

Post a Comment